Přejít na obsah

Volby do výboru ČAE- Valná hromada a kandidátky

Vážení členové ČAE,

v letošním roce končí funkční období stávajícího výkonného výboru ČAE a proběhnou proto volby do výboru. Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci proběhne valná hromada v termínu 26.1. 2022  18:00-20:00 virtuálně.

Na tomto setkání, které každoročně Česká asociace ergoterapeutů pořádá, se dozvíte mnoho informací z chodu a plánů asociace, budete se moci aktivně zapojit do diskuze a mimo jiné se zde bude rozhodovat o datu voleb do výkonného výboru. Zároveň se zde představí kandidáti do výkonného výboru ČAE (na období 2022-2025). Přesný program bude upřesněn.

Na Valnou hromadu se přihlašte, prosím, pomocí tohoto odkazu:

Dle Stanov ČAE má možnost kandidovat do výkonného výboru každý člen s plným členstvím. Proto se obracíme na Vás, naše členy, o zvážení své kandidatury do výboru ČAE. Pokud byste se rádi podíleli na dalším rozvoji profesní organizace ergoterapeutů, chtěli byste přinést nové podněty pro její činnost či připojit se k aktivitám současného výboru, jste vřele vítáni.

Jediné, co potřebujete pro kandidování do výboru ČAE učinit, je mít plné členství v ČAE a zaslat do termínu 21. 1. 2022 svou kandidátku. Všechny obdržené kandidátky budou uveřejněny na webu ČAE v zaheslované části pro členy. V rámci valné hromady bude umožněna každému kandidátovi krátká osobní prezentace.

Formulář kandidátky: ZDE

Volby do výkonného výboru proběhnou online v termínu, který bude schválen na valné hromadě ČAE dne 26.1. 2022

Podrobnější informace k volbám a požadavkům na členy výkonného výboru můžete dohledat ve Stanovách ČAE, které jsou dostupné na webových stránkách ČAE. V případě dotazů nás můžete kontaktovat na prezident@ergoterapie.cz  nebo info@ergoterapie.cz .

Děkujeme za Váš zájem o volby do výkonného výboru.

Výbor ČAE