Přejít na obsah

webinář ČAE Ergoterapie pro děti

Kdy

10.11.2022 18-20h

Kde

online

Vážení členové,
rádi bychom vás pozvali na webinář Ergoterapie pro děti od ergoterapeutky Mgr. Olgy Markové, který  pořádá Česká asociace ergoterapeutů. Akce se bude konat ve 10.11.2022 od 18 do 20 hodin online přes platformu ZOOM.

Všechny potřebné informace a odkaz na setkání Vám budou poskytnuty v dostatečném předstihu.
Přihlašování je možné do 9.11. 2022 nebo do naplnění kapacity webináře na tomto odkaze: https://forms.gle/4RKd5imfa45jYLvt8>

Stručné informace o náplni webináře:
Ergoterapie pro děti je specifickou oblastí ergoterapie. Seminář je zaměřen na základní východiska, předpoklady a zásady práce s dětmi. Budeme se též zabývat specifickým pohledem ergoterapie na vývoj dítěte a jeho provázání s vnějším projevem dítěte.

Jde o úvodní seminář, který je určen pro ergoterapeuty, kteří pracovat s dětmi začínají či o práci s dětmi uvažují. Případně také pro ergoterapeuty, kteří s dětmi pracují, ale chtějí si zopakovat či ujasnit základní
paradigmata práce s dětmi.

Webinář je pro členy ČAE ZDARMA, pro nečleny je zpoplatněn 150,- Kč. Poplatek prosíme uhradit nejpozději do 9.11. 2022 (pro vystavení faktury, prosíme, kontaktujte pokladníka ČAE a při placení prosíme uvádět do poznámky Příjmení, jméno_webinář 10.11.).

Vaše propagační skupina ČAE