Přejít na obsah

webinář ČAE Occupational Balance, aneb rovnováha životních aktivit z pohledu ergoterapeuta

Kdy

30.3.2021 18:00

Kde

on-line

Vážení členové ČAE,
propagační skupina ČAE pro vás pro letošní rok připravila set online webinářů.

První webinář se bude konat dne 30. 3. 2021 od 18 hodin a tématem je Occupational Balance, aneb rovnováha životních aktivit z pohledu ergoterapeuta od Zuzany Rodové. Předpokládaná délka webináře s diskuzí je 90 minut a pro účast je nutné vyplnit přihlášku zde:
https://forms.gle/ACGydghxaAm6qQHr5>

O čem webinář bude?
Cílem ergoterapie je maximální možná soběstačnost klienta v jeho aktivitách/zaměstnávání. Je potřeba, aby jednotlivé aktivity byly v rovnováze a klient měl vyvážený denní režim. Pokud v rovnováze aktivity nejsou, dochází k Nerovnováze aktivit, Nedostatku zaměstnávání nebo Odcizení od zaměstnávání, což má vliv na lidské zdraví. V rámci webináře bude teorie o rovnováze aktivit doplněna o ukázky, jak lze u klienta vyšetřit strukturu dne a jaké terapie lze zvolit. Zároveň se podíváme na to, jak jsme na tom se svou rovnováhou jako zdravotničtí pracovníci.
Zuzana Rodová M.Sc., je ergoterapeut pracující s klienty po získaném poškození mozku na Klinice Rehabilitačního lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Lektor ergoterapie na 1. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Student Phd. studia Adiktologie na 1.LF UK. Člen rozšířeného výboru České asociace ergoterapeutů.

Cena webináře je pro členy ČAE* ZDARMA*, pro nečleny 150,– Kč (podmínkou je mít řádně uhrazené členské příspěvky pro rok 2021). (Platbu prosím zasílejte na číslo účtu: 103428915/0300 nejpozději do 25.3.2021)

Několik dní před konáním akce vám na uvedený (kontaktní) e-mail pošleme odkaz na ZOOM (Platformu, na kterém bude webinář probíhat). Pokyny k používání platformy Zoom, pošleme společně s potvrzením vaší účasti.

Zdraví za propagační skupinu Klára a Anna