Přejít na obsah

Webináře ČAE

Vážení členové ČAE,
propagační skupina ČAE pro vás pro letošní rok připravila set online webinářů.

První webinář se bude konat dne 30. 3. 2021 od 18 hodin a tématem je Occupational Balance, aneb rovnováha životních aktivit z pohledu ergoterapeuta od Zuzany Rodové. Předpokládaná délka webináře s diskuzí je 90 minut a pro účast je nutné vyplnit přihlášku zde:
https://forms.gle/ACGydghxaAm6qQHr5>

O čem webinář bude?
Cílem ergoterapie je maximální možná soběstačnost klienta v jeho aktivitách/zaměstnávání. Je potřeba, aby jednotlivé aktivity byly v rovnováze a klient měl vyvážený denní režim. Pokud v rovnováze aktivity nejsou, dochází k Nerovnováze aktivit, Nedostatku zaměstnávání nebo Odcizení od zaměstnávání, což má vliv na lidské zdraví. V rámci webináře bude teorie o rovnováze aktivit doplněna o ukázky, jak lze u klienta vyšetřit strukturu dne a jaké terapie lze zvolit. Zároveň se podíváme na to, jak jsme na tom se svou rovnováhou jako zdravotničtí pracovníci.
Zuzana Rodová M.Sc., je ergoterapeut pracující s klienty po získaném poškození mozku na Klinice Rehabilitačního lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Lektor ergoterapie na 1. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Student Phd. studia Adiktologie na 1.LF UK. Člen rozšířeného výboru České asociace ergoterapeutů.

Cena webináře je pro členy ČAE* ZDARMA*, pro nečleny 150,- Kč (podmínkou je
mít řádně uhrazené členské příspěvky pro rok 2021). (Platbu prosím zasílejte na číslo účtu: 103428915/0300 nejpozději do 25.3.2021)

Několik dní před konáním akce vám na uvedený (kontaktní) e-mail pošleme odkaz na ZOOM (Platformu, na kterém bude webinář probíhat). Pokyny k používání platformy Zoom, pošleme společně s potvrzením vaší účasti.

Zdraví za propagační skupinu Klára a Anna