Přejít na obsah

Videomanuál ZDARMA k dispozici pro Purdue Pegboard Test (PPT)

Milé ergoterapeutky, milí ergoterapeuté,
v rámci bakalářské práce Bc. Alžběty Šáchové z 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy ve spolupráci s Mgr. Kateřinou Rybářovou byl vytvořen VIDEOMANUÁL správné administrace Purdue Pegboard Testu podle České rozšířené verze manuálu pro Purdue Pegboard Test (PPT): Model 32020A.

Videomanuál je nyní pro všechny členy ČAE přístupný online zcela ZDARMA.

Máte-li zájem ho prozkoumat, je nutné provést následující kroky:
1) ZAREGISTRUJTE SE do portálu https://kurzy.lf1.cuni.cz/ prostřednictvím Vašeho libovolného e-mailu.
2) ZAŽÁDEJTE O ZPŘÍSTUPNĚNÍ KURZU s videomanuálem pro PPT ergoterapeutku Mgr. Kateřinu Rybářovou prostřednictvím e-mailu katerina.rybarova@lf1.cuni.cz. Do tohoto e-mailu, prosím, uveďte Váš e-mail, přes který jste se registrovali do portálu https://kurzy.lf1.cuni.cz/, a připište, že čestně prohlašujete, že jste členem ČAE.
3) VYČKEJTE na potvrzení přijetí Vaší žádosti a zpřístupnění kurzu.

Ke kurzu, který obsahuje videomanuál, se následně dostanete buď prostřednictvím přímého odkazu
https://kurzy.lf1.cuni.cz/course/view.php?id=63 nebo díky přihlášení do portálu https://kurzy.lf1.cuni.cz/, kde ho najdete v sekci Moje kurzy.

Pokud chcete na svou vlastní kůži zažít, jaké to je být testován/a nejen tímto testem na jemnou motoriku, můžete se zapojit jako účastníci VÝZKUMU (v roli „klienta“), který aktuálně stále probíhá na Klinice rehabilitačního lékařství 1. LF UK a VFN v Praze na Albertově. Hledáme ještě stovky zdravých osob ve věku od 20 do 64 let (včetně). Zváni jste všichni, včetně Vašich přátel 😊 Podrobnosti k výzkumu najdete zde: https://1url.cz/uK4kM. Těšíme se na Vás!

S pozdravem a přáním pěkných dní

Bc. Alžběta Šáchová a Mgr. Kateřina Rybářová
ergoterapeutky