Přejít na obsah

časopis Ergoterapie: teorie a praxe- 1. číslo

Vážení členové naší asociace,

je nám potěšením, že s Vámi můžeme sdílet připravovanou novinku, kterou je první číslo odborného časopisu Ergoterapie: teorie a praxe.

Jedná se o český recenzovaný open-access časopis, který byl založen 1.12.2022 Českou asociací ergoterapeutů (ČAE) a nyní je jeho první číslo dostupné všem zdarma v elektronické podobě s přiděleným ISSN 3029-5025.

Odborný časopis ergoterapie byl dlouhodobou vizí, na které se stále pracuje a my máme opravdu radost, že nyní vidíme první výsledky naší společné práce. Děkujeme všem, co se na tvorbě nového časopisu podíleli, především všem, kteří se odhodlali sdílet své poznatky z praxe.

Budeme rádi, když budete časopis sdílet mezi své kolegy, studenty i přátele. Časopis v elektronické formě naleznete na webu ČAE: www.ergoterapie.cz/casopis-ergoterapie-teorie-a-praxe/1-2023/>

Doufáme, že pro Vás bude čtení obohacující a inspirativní.

Nyní je v přípravě již druhé vydání časopisu a Vy opět máte možnost publikovat článek, kazuistiku či jiné krátké odborné sdělení. Je to příležitost, jak se můžete stát jeho součástí. Můžete sdílet své poznatky a zkušenosti, které obohatí nejen nás jako ergoterapeuty, ale i další profese.

Přispět může kdokoliv z řad ergoterapeutů, studentů ergoterapie či jiných odborníků. Důležitou podmínkou pro publikaci příspěvku je splnění stanovených norem ‚Pokyny pro autory‘ viz příloha. Další informace naleznete na našich webových stránkách: www.ergoterapie.cz/casopis-ergoterapie-teorie-a-praxe>

V případě dotazů a nejasností nás neváhejte kontaktovat. Budeme se těšit na Vaše příspěvky i zpětnou vazbu.

Přejeme Vám klidné prožití adventu a příjemné čtení.

Vaše ČAE